zaterdag 11 april 2015

We zijn er!

We zijn er eindelijk! Ruim 30 graden en een heerlijk zonnetje.
Gisterochtend zijn we door mijn vader naar Schiphol gebracht. De eerste vlucht naar Londen had een uur vertraging. Gelukkig hadden we nog genoeg tijd om over te stappen naar de volgende vlucht richting Orlando. Deze vluchten zijn beide prima verlopen. Zelfs de immigratie verliep snel. We mochten via de selfscan kiosk, omdat we in december in New York al door de immigration zijn geweest. Nog geen 15 minuten en we stonden met onze koffers buiten! 

We zijn nog een aantal forummers tegen gekomen die dezelfde vlucht als ons hadden. Grappig dat je mensen herkent en mensen ook ons herkennen door de blogs. We hebben meteen een aantal goede tips over het verkeer in Florida gekregen van Rick en Mandy, waardoor ik een stuk geruster was om met de huurauto de weg op te gaan. 

Het autorijden ging inderdaad prima! Wel nog even wennen aan zo een grote auto hoor.. we hebben uiteindelijk een  chevy equinox mee gekregen. Een super mooie auto en hij rijdt geweldig! En hij heeft zelfs nog een camera voor als je achteruit rijdt. Het was wel nog een heel gedoe bij het tekenen van het contract.. De medewerker wilde ons eerst een grotere auto aansmeren. Daarna extra verzekeringen en een volle tank. De beste man vond het niet zo leuk dat ik op alles nee zei en had dan ook gewoon een paar van deze dingen op het contract gezet.. Na een flinke discussie en een paar botte opmerkingen van deze meneer hebben we het goede contract gekregen en zijn we op weg gegaan naar de garage. We werden een kant op gestuurd om een auto uit te kiezen. Dit bleek geen midsize, maar standard SUV te zijn volgens een andere medewerker. Maar dat was geen probleem en we mochten hem zo meenemen! Nu maar hopen dat we niet achteraf bij moeten betalen, haha. 
Na 40 minuutjes kwamen we aan bij de villa. Ik was Chris meteen kwijt zo groot is de villa, haha. Ook een lekker groot zwembad en niet geheel onbelangrijk.. HBO zenders!! Wij als Game of Thrones verslaafden moeten natuurlijk wel de première van het nieuwe seizoen zien. 

We hadden eigenlijk geen zin meer om de deur uit te gaan. We waren moe en het was druk op de weg. We hebben dus maar een pizza besteld. 

Vandaag werd ik al om half 5 wakker.. Mezelf gedwongen om tot half 6 te blijven liggen, terwijl Chris nu nog ligt te pitten haha! Vandaag een rustig dagje. Lekker uitrusten bij de villa en misschien wat shoppen :)

8 opmerkingen:

 1. De reis is goed verlopen nu kan het genieten gaan beginnen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekker begin van jullie reis en fijn dat jullie advies kregen van Rick en Mandy. Die zijn al zo ervaren , wij hebben ze vorig jaar ook nog even gesproken. Ik ken jullie niet en jullie mij ook niet, maar ik ben nu 4 keer in the Usa geweest en ken inmiddels ook een hoop mensen van Floridaforum en het leek me leuk om jullie te volgen! Veel plezier en lekker genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat jullie er zijn! Fijn dat jullie advies kregen van Rick en Mandy. Het is in het begin altijd even wennen. En het is druk rondom Orlando...
  Ik ga jullie volgen, veel plezier!
  Cindy (ook van het Florida Forum haha(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk dat het allemaal zo goed en vlot is verlopen. Lekker stoer zo een grote kar.Jammer dat ik je face time verzoek heb gemist. Zat net met Yakun aan e sushi in Amsterdam. Ze zei btw dat jij had gezegd dat SUMO nog veel beter is. Daar wil ze dan de volgende keer heen. Lekker dat we zo via de blog jullie kunnen volgen..Heel veel plezier nog. ENJOY,,,,love U mom <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gedaan hoor bij Alamo niks extra's genomen
  Leuk dat we elkaar nog even hebben ontmoet op Schiphol
  Veel plezier en geniet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker dat jullie er zijn. We gaan jullie verslag volgen.
  Alvast veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee wat een gave wagen hebben jullie !!
  Heel veel fun !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De reis is opwat vertraging na prima verlopen en ook een Equinox lekker bakkie he.. Heb hem ook. Geniet er van

  BeantwoordenVerwijderen