zondag 19 april 2015

Dag 9: Celebration, Downtown Disney & Boardwalk

Deze ochtend hebben we rustig aan gedaan. Beetje zwemmen, beetje FaceTimen, de leuke reacties op onze blog lezen en bedenken waar we gaan ontbijten. Er is ook zo veel keus.. en we willen toch elke keer weer iets nieuws proberen. We hadden ons voorgesteld om vroeg wakker te worden zodat we ergens konden ontbijten, maar konden ons bed niet uitkomen. Soms lig je gewoon te lekker.. We konden dus niet meer over ontbijt praten. Het werd een brunch. Voor het eerst buiten de deur brunchen hier in Florida. We twijfelden tussen de IHOP en Denny's, maar kozen voor Denny's, omdat we de IHOP in New York al hadden geprobeerd (dat beviel ons goed trouwens). Na een paar keer de verkeerde afslag te hebben genomen was de brunch bijna nog veranderd naar lunch! Uiteindelijk hebben we redelijk gegeten, maar vonden het niet heel speciaal. Volgende keer toch maar weer de IHOP.

Hierna zijn we doorgereden naar Celebration. Een stadje dat grotendeels door Disney beheert wordt. Het plan van Disney is om hier de ideale leefomgevong te creëeren. Wat een leuk en gezellig stadje! Mooie huizen, overal meertjes en het is super schoon. 

Heerlijk om door dit stadje heen te lopen. In en rond de meertjes zijn mooie vogels, eekhoorns en schildpadden te zien. Wij hebben helaas geen alligators gezien. Volgens een man die ik daar sprak is de ochtend de beste tijd om ze te zien. De mensen zijn hier open en groeten vriendelijk wanneer je passeert. Er zijn ook eetgelegenheden, een Starbucks, diverse kleine winkeltjes en huizen die waarschijnlijk miljoenen dollars kosten....

Terug in de villa hebben we weer een beetje gezwommen, gefacetimed en een pasta gemaakt. Wij aten overigens nu pas het laatste deel van die gigantische cheesecake op!

Next stop Downtown Disney. Te vergelijken met een super gezellig stadscentrum waar je allemaal live optredens, terrasjes en winkeltjes hebt. Hoewel we nergens wat gekocht of gegeten hebben was de sfeer opsnuiven voor ons al meer dan voldoende. We hebben hier echt even genoten.

Als laatst bezochten wij de boardwalk. Deze grenst aan Epcot. Het futuristische park van Disney. De boardwalk ligt aan een mooi meertje met daaromheen terrasjes en een punt vanaf waar je om net voor 21:00 uur het vuurwerk van Epcot kunt zien. Hierna zijn we terug naar de villa gereden. Heerlijk dagje!

11 opmerkingen:

 1. Lekkere dag zeg, Celebration is wel apart, wij waren er vorig jaar voor het eerst, hebben jullie die dierenwinkel gezien,geweldig, echt Amerikaans! En alles wat Disney is is geweldig! Downtown Disney altijd leuk om even overheen te wandelen! Veel plezier nog verder

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dag weer! Heerlijk om mee te lezen met jullie!
  Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Celebration en The Boardwalk zitten bij ons ook altijd in het programma.....zo genieten allemaal.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ojw Celebration, heerlijk om even te wandelen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Via het forum vandaag jullie blog gevonden. En wat hebben jullie al heerlijke dagen achter de rug! Echt super! Krijg heimwee als ik het lees!
  Als je nog iets leuks zoekt om te eten, Manny's chophouse, aan de 27 in Haines City! Echt een toppertje, maar hou rekening met drukte... Geniet van jullie vakantie ik blijf volgen. Dit maakt het wachten minder erg😉:-). Groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie dagen weer, Kelly Park en Blue Spring State park zijn prachtig, ik geniet van de prachtige foto's. Wat leuk ook dat jullie zoveel doen, je wil inderdaad iedere dag zoveel mogelijk uit de dag halen, erg herkenbaar. Het gaat goed met het opbouwen van een Florida verslaving... ;-)

  Enjoy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Celebration is zo'n leuk plaatsje. Misschien een tip voor een volgende keer ;) , Market Street Café in Celebration is een hele leuke diner voor ontbijt of lunch. Leuk dat jullie het vuurwerk van Epcot gezien hebben vanaf Disney Boardwalk. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Celebration is zo leuk op zondagmorgen en een breakfast bij Market Street Cafe is echt een aanrader. Jammer dat jullie daar geen alligators hebben gezien, want ze zitten er wel degelijk.

  Disney's Boardwalk is overdag niet veel aan maar des te leuker is het 's-avonds ;-)

  Have Fun !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer een heerlijke Florida dag.
  Dat is altijd zo lekker hè doen waar je zin in hebt,is jullie weer goed gelukt vandaag:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker genieten van de omgeving en idd gators in het meertje hoor in Celebration.

  BeantwoordenVerwijderen