woensdag 22 april 2015

Dag 11 & 12: gezelligheid & wet 'n wild

Excuses voor het ontbreken van ons blog van gisteren. We besloten om dat blogbericht en deze samen te voegen aangezien we eergisteren niet veel gedaan hebben. Lekker gewoon de hele dag relaxen in ons huisje. Zwemmen, bloggen, lezen en toekijken hoe de regen ons zwembad even bijvulde. Ja, we hadden de juiste dag gekozen om thuis te blijven.

Rond 18:30 uur die dag gingen we richting Miller's Ale House, want een vriend woont hier sinds een tijdje met zijn vrouw. Een vriend die ik al jaren ken via mijn broer en altijd bij mij in de buurt heeft gewoont.. en nu hier in Kissimmee... helemaal aan de andere kant van de oceaan op 20 km afstand! Die moet je natuurlijk even opzoeken :) Na een gezellig avondje, een hapje en drankje namen we afscheid. 

De dag erna stonden waterpark Wet 'n Wild en Epcot op het programma. Wet 'n Wild was top! De slides waren erg leuk en de rijen kort. Ik (chris) moest natuurlijk even van de stijle af... Eergisteren tijdens het eten was ik al gewaarschuwd dat je je moest beschermen (benen gekruist armen op je borst en ogen dicht) en eenmaal beneden snapte ik waarom. Je valt letterlijk naar beneden en krijgt me toch een bak water in je gezicht. "Heel vet"!


Het golfslagbad was uiteraard minder dan die van Typhoon lagoon (wat wil je. Typhoon = golfslagbad, WNW = slides). Toch hebben wij er nog best lang even rondgedobberd. Spijt!... De zon scheen en als blonde en rooie moet je de schaduw soms gewoon even opzoeken. Als mensen gingen we het park in en als kreeften liepen we eruit... maar.. we hebben echt genoten en zouden hier best nog eens terug kunnen komen! 

Eenmaal bij de auto keken Ananda en ik elkaar aan.. "Jij bent ook moe he?" zei Ananda. "Ja, best wel". "Epcot dan maar de laatste dag van de vakantie? En anders jammer" zei Ananda. Na even twijfelen was ik het er mee eens. Uitrusten klonk beter. Het plan was om eerst de Walmart te bestormen en daarna bij te komen in het huisje om vervolgens ergens te gaan eten en onze spullen te pakken voor de rondreis richting de Keys en terug via de westkust. Helaas pakte dit anders uit. Op de 192 was een ongeluk gebeurd, waardoor we 70 minuten letterlijk vast gestaan hebben. Alle rijbanen waren namelijk afgesloten en wij stonden toevallig op één van die rijbanen. Veel mensen gingen uit de auto en een praatje maken. Zo leer je nog eens nieuwe menden kennen!


Eenmaal voorbij het ongeluk konden we weer doorrijden. We besloten direct maar te gaan eten. Cici's Pizza was aan de beurt. Goede verhalen gehoord over zowel de prijs als het eten. Helaas voor ons een echte tegenvaller. Eenmaal thuis begon het pakken. Morgen moeten we vroeg op, want dan begint deel twee van deze vakantie! We hebben genoten van de villa en hebben het geweldig leuk gehad in Orlando.

Ons volgende bericht komt uit Ft. Lauderdale! Tot morgen!

10 opmerkingen:

 1. Wat een lekkere dag weer, in wet en wild en ja door de zOn in Florida verbrand je snel ! Ik hoop wel , dat jullie Epcot nog kunnen doen, is echt ook super mooi park! Maar ben ook benieuwd wat jullie van Key West vinden , dat is zo gaaf! De sfeer die daar heerst is echt super! Ik ben benieuwd waar jullie allemaal komen. In ieder geval heel veel genieten wordt het, dat is zeker! Enjoy and have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke dag! En oh, ook al in die file :-(
  Benieuwd wat jullie de rest van de vakantie allemaal gaan doen, dat is voor mij onbekend terrein maar daarom des te leuker om mee te blijven lezen. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cici's Pizza zijn wij ook ooit eens een keer geweest. We hebben nog nooit zo gelachen en hebben het er nog vaak over, wat een filmvertoning is dat, het is net een schoolkantine.

  Even een idee voor degenen die er nog nooit geweest zijn wat fotos van internet :

  http://lakehighlands.advocatemag.com/wp-content/uploads/2014/09/pizza-line.jpg

  http://www.westauction.com/archive_images/45989_2604970.jpg

  En Epcot moeten jullie echt doen, het vuurwerk is zo gaaf !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Epcot gewoon volgende keer....jullie hadden immers het virus ook al te pakken!!
  Goede reis naar de Keys, dat zullen jullie ook top vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf zeg de waterparken. Wij hebben besloten die niet te doen, misschien jammer en anders goede reden om terug te gaan naar Orlando. Was grappig Chris even tegen te komen bij Walmart. Wat een toeval zeg!
  Heel veel plezier op de Keys. Hoe lang blijven jullie daar?
  Groetjes Jeff en Annabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker spetteren en vrienden bezoeken, lekker eten en file.. dezelfde als Joop en Nancy. Veel plezier met de volgende stop

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dagen weer, jammer van de file, maar dat heb je niet in de hand. Beter dat, dan een ongeluk is ons motto altijd. Epcot is mooi, maar ik snap jullie vermoeidheid wel hoor, het is ook slopend...goed om nog een keer terug te gaan, toch?
  Heel veel plezier op de roadtrip naar de Keys.

  Enjoy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is vakantie vieren toch vermoeiend :)
  Leuke dagen achter de rug, en zalig om je uit te leven op de glijbanen.
  Heel veel plezier met rondreizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wij waren ook niet kapot van Cici Pizza, brrr
  Jammer van de fille, voor de rest is het weer genieten!!!

  Heel veel plezier met rondreizen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dag gehad, nu verder met deel 2, Rondreizen is ook heel leuk. wij vliegen morgen naar Miami dan ook richting de Keys...! Wie weet komen we elkaar nog tegen.
  Ons blog is: www.flny2015.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen