dinsdag 14 april 2015

Dag 4: change of plans

Allereerst nogmaals bedankt voor alle reacties en tips! We hebben er zeker wat aan! Onze mini laptop is helaas stuk gegaan dus hopelijk werkt de blogger app een beetje!

Dag 4
We werden heerlijk uitgeslapen wakker. Het plan was om vandaag naar Kelly Park te gaan, maar ik (Ananda) had een open wond op mijn voet.. en na mijn parasiet ervaring in Zuid-Afrika ben ik een beetje huiverig met open wondjes en onbekend water. Dus dat gaan we een andere keer doen! 

We hebben heerlijk rustig aan gedaan en de ochtend doorgebracht aan het zwembad tot het ging regenen. Perfect shopweer toch? Althans, zo probeer ik Chris over te halen om mee te gaan shoppen.. Succesvol, want nog geen 25 minuutjes later zien we vanuit de auto hoge torens met bekende merknamen van de Premium Outlets Vineland in zicht komen. WAUW! Wat gigantisch groot en mooi opgebouwd! Het is net alsof je door de winkelstraat van een binnenstad loopt, maar dan met allemaal bekende winkels. 

We begonnen bij de UGG store, waar we te schattige schoentjes voor ons pasgeboren nichtje hebben gekocht. Hierna gingen we de Tommy Hilfiger in. Wacht even.. Chris begon lol te krijgen in het shoppen! MISSION ACCOMPLISHED. Even een koffiepauze en door naar de andere winkels op ons lijstje. Met goedgevulde tassen en een geplunderde creditcard gingen we rond half 7 weer naar huis. Voldeed deze shopervaring aan mijn verwachtingen? Jazeker! Leuke sfeer en korting op korting maakt het nog leuker! Voldeed deze shopervaring aan Chris zijn verwachtingen? Hij zegt dat hij shoppen nooit leuk gaat vinden, maar dat hij het minder erg vond dan hij had verwacht... Hé de eerste stap is gemaakt. 

Thuisgekomen besloten we bij Outback te gaan eten. Even gebeld en met 30 minuutjes zou er een plekje voor ons zijn. Na zo veel gelezen te hebben over de Bloomin' onion was het tijd om deze eens uit te proberen! Het was Bloomin' monday dus we kregen hem nog gratis ook. Niets is gelogen, want hij was erg lekker! Chris nam een steak met broccoli en ik kip met gemixte groentes. Erg lekker en een goede afsluiting van de dag. Tot morgen! 

11 opmerkingen:

 1. Shop till you drop en gellukig een vent die het ook leuk is gaan vinden. Toppie daggie en idd blooming monday is als een bepaalde nascar driver in de top 10 beland aan het einde van de race op de zondag ervoor. Geniet met een grote G

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he dat shoppen! i love it en mijn man ook, die vind Tommy ook helemaal super! Je kan daar je geld wel kwijt. Zo'n blooming union heb ik ook nog nooit gegeten, maar staat wel op mijn lijstje! Lekkere dag weer, veel plezier morgen! Ik lees jullie verslag met veel plezier! Jammer van je laptop trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Shoppenheerlijk.
  Moet zeggen dat ik Stefan hier in Nederland niet mee krijg ,en dat vind hij het ook erg leuk gelukkig.
  En outback is een goede keuze.
  Ook een echte aanrader is de cheese cake factory ook erg lekker.
  Have fun..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hè shoppen! En Chris gaat volgende keer ook gewoon weer mee hoor. Let maar op. Die heeft straks nog meer de smaak te pakken 😄. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor al die eerste keren van jullie, heel herkenbaar! Voor je het weet zijn jullie ook Florida verslaafd, welcome to the club!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh heerlijk, shoppen bij de outlets, er is er nog 1 he ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat je laptopje de gest heeft gegeven, nu moeten we het stellen zonder fotos :-(

  Een troost : in Florida zijn die dingen niet zo duur, dus misschien moet je wel ff naar de BestBuy in bv Posner Park Mall ( Ligt op nog geen 15 min van Lindfields )

  Grappig om te lezen dat jullie ook al zo verslaafd zijn, wij gaan binnenkort voor de 27e keer en het blijft iedere keer weer een feestje :-)

  Mocht je nog een paar tips willen hebben, please let me know !


  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toch een leuke dag, ondanks de wijziging van programma. Hopelijk geneest je wond snel, want tuben in Kelly Park moet je eigenlijk wel gedaan hebben!
  Met de Blogger app, kan je ook foto's plaatsen, maar dat wisten jullie waarschijnlijk al.,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer een leuke dag zo te zien, we hebben mekaar effe gesproken bij de immigratiedienst op het vliegveld op Orlando.
  Wij gaan vandaag naar Busch Gardens

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Samen shoppen in Florida, altijd leuk!!
  Lekker eten, een topdag dus !!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Shoppen in Florida is super !!! hihi

  BeantwoordenVerwijderen