vrijdag 17 april 2015

Dag 7: dagje villa

Als de ochtendzon door een kiertje van de lamellen schijnt, worden we nog niet helemaal uitgerust wakker. "Een dagje villa dan maar?" Het geluid van een enorme splash volgde.. Ik had het nog niet voorgesteld of Chris lag al te relaxen in het zwembad. We hebben de ochtend en middag heerlijk in en aan het zwembad doorgebracht. Tot er opeens een vreemde man de tuin in kwam lopen.. de poolguy! We konden nu natuurlijk even niet meer zwemmen.. Oh wat balen zeg.. toen moesten we wel een (uitgelekte) aflevering Game of Thrones kijken :)!Om te bepalen wat we in de avond zouden doen hebben we even wat reacties van onze vorige blogartikelen terug gelezen waar wat tips in stonden. Het plan was Longhorn Steakhouse en daarna Downtown Disney en Disney's Boardwalk.

Hup in de auto en we waren onderweg! Nog geen 5 minuutjes later zagen we de Longhorn naast een Ross dress for Less en een Dollar tree liggen. Hier zijn we natuurlijk even binnen geweest. Zo! Dat is leuk shoppen zeg.. geweldige prijzen! Hier gaan we zeker nog een keer terug deze vakantie. 

Bij de Longhorn heeft Chris een sampler ala voorgerecht gekozen dus we kregen van alles wat. Een zeer goede keus! Voor het hoofdgerecht ging Chris voor een burger en ik voor een salade. Het smaakte erg goed! 

Helaas liet het weer ons in de steek dus hebben we alleen een hapje gegeten. Tot morgen!

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk he even zo'n rustdag tussen al dat pretpark geweld! Ik weet ezeker, dat jullie inmiddels ook besmet zijn met het "virus" , daar ontkom je bijna niet aan. Het is ook zo veelzijdig en afwisselend in Florida! Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he een eigen villa met zwembad,en ja de poolboy komt altijd een keer in de week langs.
  Net toevallig ala jullie willen relaxen.
  Maar gelukkig genoeg te doen in florida..
  En de bahama breeze is ook een leuk restaurant om eens naartoe te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook lekker zo'n relaxt dagje, moet je zeker ook doen, de villa is ook een heerlijke plek om in en rondom te toeven. Jullie maken er geweldige dagen van, blijf dit doen!

  Enjoy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wil je in de pool komt de poolgast ...
  Maar een relaxdag heb je ook zo nodig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarschijnlijk geen Sexy hunk als je dan naar Game of thrones gaat kijken, ( maar ik denk dat ik ook overstag was gegegaan Hahaha)
  Heerlijk toch zo'n hang/zwem dagje ...je hebt tenslotte ook nog vakantie tussen al dat stap geweld!

  BeantwoordenVerwijderen