donderdag 29 september 2016

Dag 5 en 6: Relaxen, Shoppen & Universal


Dag 5
Ontbijt á la Chris
Gisterochtend hebben we dan eindelijk ontbeten bij de IHOP. Chris ging natuurlijk voor de New York Cheesecake Pancakes. Hier heeft hij het al maanden over. Op zijn werk staat Chris nu dan ook bekend als pannenkoek. Dit is natuurlijk een Chris-grapje :) Maar mensen hebben wel om foto’s gevraagd, dus bij deze..

Before
After

Relaxen
Terug bij Windsor Hills hebben we rustig aan gedaan. Beetje zwemmen en zonnen bij het Club House zwembad en bubbelbad.


Extreme shopping
We besloten in de middag om naar de Vineland Outlets te gaan. Daar hebben we even goed de Tommy Hilfiger winkel geplunderd. Chris kan er het komende jaar weer tegenaan! Dan hoor ik iemand mijn naam roepen. Toevallig! Gerrit en Joke zijn er ook. We hebben even gezellig bijgepraat en zijn toen weer ieder onze eigen weg gegaan. Onze weg ging naar de Starbucks, want een paar uur zonder koffie (en vooral zo na het shoppen) kunnen mijn vader en Chris niet. Ze hebben elkaar hier helemaal in gevonden. Alsof hun biologische koffieklok op elkaar is afgestemd!  Hierna zijn we nog wat winkels afgegaan, maar hebben we verder niks gekocht.

Cracker Barrel
Gerrit en Joke hadden het nog over de Cracker Barrel en dat vonden we wel een goed idee. Dus daar gingen we!  Het was best wel koud bij Cracker Barrel dus Chris ging even wat vesten uit de auto pakken. Toen hebben we nog even een grapje met Chris uitgehaald door op het alarmknopje op de afstandsbediening van de auto te drukken. Chris wist zich een paar seconden geen raad, voordat hij het doorhad natuurlijk. Gelukkig kon hij er wel om lachen.   
Grilled Trout & Mixed Veggies
Grilled Chicken Salad
We zijn op tijd gaan slapen, omdat we op tijd richting Universal wilden gaan.

Dag 6

Universal
Vandaag zijn we naar Universal gegaan. Het zweet gutste al om 9 uur ’s ochtends van ons af. Wat was het warm! Gelukkig waren de meeste wachtrijen kort en hebben we veel attracties kunnen doen. Het leuke aan Universal vinden we dat je deze soort attracties niet snel ergens anders vindt. De meeste attracties zijn namelijk 3D, waardoor rides veel echter en spectaculairder worden. Maar naast de leuke rides zijn de parken ook zo mooi aangelegd! Op elk detail is gelet.

Zo mooi aangelegd dit gedeelte!
De bekende snoepjes uit de film met verrassende (!) smaken
Het Harry Potter gedeelte in IOA

Rond half 2 vonden we het wel mooi geweest en zijn we richting de auto gelopen. Volgende week gaan we nog een keer en dan doen we de overige attracties waar we vandaag geen puf meer voor hadden. Nog een gek dingetje.. Een man nam een hond mee in de Spiderman-attractie.. We hebben geen idee wat hier de reden hier voor was. Misschien een training voor iets? Of misschien bepaalde omstandigheden van het baasje? We vonden het in ieder geval erg zielig want hij zat dus los in de attractie, terwijl de attractie best wel heftig schokt en onverwachte bewegingen maakt!

Extreme shopping part II
Vandaag was het mijn beurt om in te slaan. En dan wel bij de Victoria Secret. Chris en mijn vader heb ik achter gelaten bij (3x raden..) de Starbucks, zodat iedereen blij was. Bij VS ben ik goed geslaagd en ook ik kan er weer even tegenaan. 

Iedereen blij

Cheesecake Factory
Hierna zijn we doorgereden naar de Cheesecake factory voor een ietwat vroeg dinner. Het smaakte weer super en de Red Velvet Cheesecake ontbrak natuurlijk niet!

Snel een foto voordat hij omviel
Morgen maar weer even rustig aan. We moeten natuurlijk wel uitgerust terugkomen. Tot morgen!

Nog even een kleine toevoeging van mijn vader:
Hoogtepunt van de dag en een van de leukste attractie “The Wizarding World of Harry Potter”.
In een hangend karretje (3D-bezem) met 4 personen door het kasteel heen en soms leek het alsof we echt vlogen. Normaal gesproken duurt het ritje 4 minuten en 19 seconden. Maar na 3 kwart van de rit zaten we voor zo’n 2 minuten vast. Gelukkig hingen we niet ondersteboven. Wij hadden het geluk om ook dit een keer mee te maken. Ik ga hier zeker nog een aantal keren in. Super attractie.

8 opmerkingen:

 1. Weer lekker veel gedaan, wat is Universal mooi huh?
  Jullie gaan goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja we zagen Cris al sjouwen daar bij TH
  En weer een dagje Universal
  En dan ook nog VS en daar na ook nog de Cheese Cake
  Jullie zijn goed bezig en laten Johan goed kennis maken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedereen blij en volop genieten wat wil een mens nog meer?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oo maak me gek met die heerlijke red velvet van de cheese cake factory.
  Die is zo heerlijk..
  En goed geshopt jullie.
  Weer mooie dagen gehad gaat goed daar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke dagen, en leuk die ontmoeting met Gerrit en Joke.
  En wat een heerlijkheden zie ik voorbij komen, grr... haha! Ihop is zo lekker ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bestede dagen! Mijn man is ook gek op Tommy H, goede kwaliteit voor een mooie prijs en hartstikke leuk! Dus sla je slag, gelijk hebben jullie . En Ananda ook goed geslaagd, moet wel in evenwicht blijven! Beetje relaxen, doen jullie goed hoor, ga lekker zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaattt heeft Chris dat ontbijt echt allemaal opgegeten 😳😳hahahahaha
  Universal is echt een mooi park he ....je bent echt versleten na zo'n dag maar zeer de moeite waard !
  Goed geslaagd met shoppen 👍👍

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo eerst ff bijgelezen. Jullie zijn goed bezig en zitten al helemaal in de flow!
  Zo leuk Universal en prachtige rides, zo mooi gemaakt.
  Het eten gaat ook goed zie ik ;-)
  Hou vol zou ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen