donderdag 7 mei 2015

Dag 27: live update

Even een berichtje voorafgaand de vlucht. Datum & tijd: nu 6 mei 2015,19:45 uur. Locatie: op twee stoelen bij de chargers, gate 80, MCO.

Onze vlucht zou om 20:15 vertrekken.. zou inderdaad. Vertraging! 20 minuten. Niet veel zou je zeggen.. maar wel als je connectietijd maar 90 minuten is! Volgens de medewerkers van British Airways moeten we deze kunnen halen als we rennen en geen verdere vertraging oplopen. 

Het is nu inmiddels 19:51 en er is omgeroepen dat we over een kwartier gaan boarden. Hmm.. redden we 19:35 dan wel? Spannend allemaal!

Een meevallertje is dan wel weer dat we gratis twee stoelen bij de emergency exit hebben gekregen. Dat is een paar rijen naar voren dus eerder het vliegtuig uit waardoor we hopelijk de connectie halen. De extra beenruimte is natuurlijk ook mooi meegenomen met onze lengtes.

We hebben even op de BA app gekeken en als we de 10:50 vanaf Londen niet halen, is de volgende pas 16:00 vanaf Londen.. Dag zou wel balen zijn! Maarja we zien hoe het komt, zolang we veilig Amsterdam bereiken vinden wij het prima! We blijven positief! 7 opmerkingen:

 1. Het zal wel lukken. Even "gas geven" boven de oceaan en je komt toch bijna op tijd aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoop dat het allemaal goed komt en die extra been ruimte was een mooie meevaller. ik heb genoten van jullie blog (ook al ben ik pas laat ingeschakeld, maar beter laat dan ...) , en volgens mij zijn jullie ook aardig verslaafd geraakt. Bedankt voor het mee laten genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Chris en Ananda, Is het goed gekomen met de terugreis? Hier een linkje naar een kort filmpje toen we jullie tegenkwamen in Busch Gardens https://youtu.be/r_OzWq2qOHU

  groetjes van ons

  BeantwoordenVerwijderen