woensdag 10 augustus 2016

Deel 2 in ontwikkeling! Orlando, see you soon.

Jaaaa! We hebben geboekt. We hielden het gewoon niet meer uit. Die eerste keer Florida heeft ons goed te pakken gehad. Het is pas een jaar en een aantal maanden geleden, maar het voelt als veel langer. Te lang! Er is ook zo veel gebeurd. Hele goede en leuke dingen, maar helaas ook wat mindere dingen. Een kort verslagje van de positieve dingen: we hebben een geweldig huis gekocht, Chris heeft een super leuke (maar wel drukke) nieuwe baan, Ananda is bezig met een eigen bedrijfje op te starten en we zijn tussendoor ook nog even een weekje naar Curaçao geweest. Maar als we dan weer een aantal blogs volgden of ons eigen gemaakte boek teruglazen, begon het toch wel weer te kriebelen. We hebben de knoop doorgehakt en gaan eind september/begin oktober voor twee weken naar Orlando  

The more the merrier
Dit keer gaan we niet met z’n tweetjes, maar nemen we de vader van Ananda mee. Hij is nog nooit in de VS geweest en heeft er ook erg veel zin in.  

Planning
We vliegen met Tui rechtstreeks naar Sanford. Wel hebben we in de comfortklasse geboekt. Dit was een harde les op de heenvlucht naar Curaçao. Met onze lengtes hebben we wel eens krap gezeten in de economyklasse, maar Tui spant wel de kroon. De terugvlucht in comfort was prima, dus dat gaat vast goedkomen.De vorige keer zeiden we nog: “de volgende keer wordt een grotere villa!”. Maar omdat we nu best wel kort van te voren hebben geboekt, konden we er niet één vinden die voldeed aan onze eisen en budget. En omdat we wel graag de mogelijkheid willen hebben om te fitnessen, hebben we gekozen voor een townhome met een splash pool in Windsor Hills.


De auto is weer bij Alamo geboekt. Via Europe Car hebben we een mooie deal weten te sluiten. We hebben weer een midsize SUV gekozen en we zien wel waar we mee wegrijden. Dit jaar gaan we natuurlijk ook weer naar de Universal parken. Ananda haar vader moet natuurlijk ook de ultieme Harry Potter ervaring krijgen! We twijfelen nog over de Halloween horror nights van Universal. Zal dit echt het geld waard zijn? Disney zouden we overslaan, maar eigenlijk is het toch wel heel leuk.. dus die nemen we nog in overweging. Een waterpark staat natuurlijk ook op de planning. We weten alleen nog niet welke. Wet ’n Wild en Typhoon Lagoon hebben we al gezien. De surf pool van Typhoon Lagoon was zeer geslaagd, maar misschien toch maar Aquatica proberen? Shoppen… heel belangrijk en met hoofdletters op ons (lees: Ananda’s) lijstje! Ook gaan we Kennedy Space Center bezoeken en natuurlijk een aantal State Parks. Misschien nog een dagje strand of kajakken? Er is zo veel leuks te doen, we komen nu al tijd te kort! Het aftellen is begonnen!

13 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat jullie ook weer gaan! Lekker 2 weken genieten, aftellen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Topbeslissing om weer te gaan, en mooi voor ons ook want kunnen wij in die rustige periode ook weer meegenieten van jullie blog 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superblij voor jullie alle 3!
  Ik ga jullie weer volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk! En tja, eenmaal in Florida geweest en je bent verkocht he... En lekker snel al dat jullie gaan. En idd, zoals Mariska hierboven zegt, dan hebben wij weer een blogje te lezen in een rustige periode :-) Veel plezier met de voorpret!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja verslavend he Florida.
  Maar groot gelijk gewoon lekker genieten en plannen maken.
  En voorl weer gaan bloggen zodat wij ook mee genieten..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat jullie weer naar Florida gaan! Vorig jaar heb ik jullie blog met plezier gelezen (als 2theUSA). Ga jullie graag weer volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk, dat jullie ook weer gaan, je bent echt verkocht, als je er eeenmaal geweest bent! Ik kan het niet omschrijven waardoor het komt, maar het is gewoon zo! Wij zijn dan net terug van 2 weken Florida en dan ga ik jullie lekker volgen! Veel voorpret! Wij gaan 13 sept en kunnen ook niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooohh lekker weer naar Florida !
  Heel veel plezier met alle voorpret 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hè dan hebben we gelukkig weer iemand te volgen als wij net terug zijn, leuk!
  Aquatica is een aanrader hoor! Voor de rest mooie plannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hee wat leuk dat jullie ook weer gaan!!! "Toevallig"zijn wij er ook in die periode, dus wie weet komen wij elkaar nog wel tegen ;-)

  Ook namens ons nog heel veel plezier met de voorpret !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. We gaan jullie weer volgen hoor
  Leuk dat Ananda de Vader ook een keer meegaat
  Weer een verslaafde erbij
  Nog veel voorpret

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goede reis, een fijne en ontspannende vakantie en heel veel plezier!!!

  BeantwoordenVerwijderen